Accenture

Industry: Consultancy, head office: København S
Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company
24 19 2

Energinet

Industry: Climate & Energy, head office: Fredericia
Vi ejer energiens ”motorveje” og varetager samfundets interesser, når Danmark forsynes med el og gas.
24

HOFOR

Industry: Climate & Energy, head office: København
Vi forsyner byer med vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas og fjernkøling og opfører vindmøller.
6 18 4

KL - Kommunernes Landsforening

Industry: Goverment, head office: København S
KL er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til, at kommunerne politisk og administrativt løser sine opgaver.
4

Kammeradvokaten

Industry: Law & Accounting, head office: København V
Vi er et privat advokatfirma og skræddersyer løsninger til vores kunder inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer fra start til slut.
4 12

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Industry: Goverment, head office: Valby
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en uafhængig konkurrencemyndighed. Vi arbejder for velfungerende markeder.
13

Mellemfolkeligt Samvirke

Industry: Goverment, head office: København N
Mellemfolkeligt Samvirke er en global sammenslutning af mennesker i over 40 lande, som styrker menneskerettigheder for at udrydde fattigdom.
7

Moment

Industry: Recruitment Agencies, head office: København V
Moment er et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi tilbyder både studie-, deltids- og fuldtidsjob over hele landet.
24

NNIT A/S

Industry: IT & Telecom, head office: Søborg
IT advisory, development and operations with a strong focus on life sciences, finance, the public sector and large enterprises with equally high demands on quality and security.
37 18

Region Syddanmark

Industry: Social & Health Services, head office: Vejle
Region Syddanmarks hovedopgave er at drive det syddanske sygehusvæsen, psykiatriske og sociale institutioner og skabe vækst og gode rammer for vores borgere og erhvervslivet.
69 1

SKAT

Industry: Goverment, head office: København Ø
SKAT har til opgave at sikre, at borgere og virksomheder betaler den korrekte skat inden for de rammer, politikerne sætter.
56 20 1

Sydbank A/S

Industry: Finance, Insurance & Banking, head office: Aabenraa
Sydbank er en fullservice-bank, der dækker stort set alle økonomiske behov for både private og erhvervsvirksomheder. Vi har særlig ekspertise på områder som investering, pension, bolig, finansiering, betalingsformidling, elektroniske værktøjer.
5

Teknologisk Institut

Industry: Consultancy, head office: Taastrup
Teknologisk Institut er en helt central drivkraft for innovationen og teknologianvendelsen i Danmark. Vi har teknologisk ekspertise, den nyeste viden og ’state of the art’ udstyr, der styrker danske virksomheder og sikrer en høj innovationsevne.
11 19

ÅF A/S

Industry: Consultancy, head office: Herlev
ÅF is an engineering and consulting company for the energy, industrial and infrastructure markets. ÅF’s four divisions, Industry, Infrastructure, International and Technology, offer engineering and consulting services across three main sectors: energy, industry and infrastructure.
13

Is your company missing?


Bliv en del af Jobbank-netværket!
Vi har siden 1994 beskæftiget os med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering. Vi driver jobbanker, udgiver KarriereVejviser.dk og afholder IT Match Making på IT-Universitet i København.
Mere end en halv million mennesker har brugt vores medier, der henvender sig til både erfarne, nyuddannede og studerende. Vi kommunikerer ugentligt med 100.000 højtuddannede via vores digitale medier, og vi leverer målrettede løsninger, der skaber matchet mellem jer og jeres kommende talent.