Accenture

Industry: Consultancy, head office: København S
Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company
44 19 2

Energinet

Industry: Climate & Energy, head office: Fredericia
Vi ejer energiens ”motorveje” og varetager samfundets interesser, når Danmark forsynes med el og gas.
11

Foss

Industry: Electronics & Machine, head office: Hillerød
FOSS develops rapid, reliable and dedicated analytical solutions for routine testing to allow for fast decisions on how to maximise value of production of agricultural food products.
6 15 1

HOFOR

Industry: Climate & Energy, head office: København
Vi forsyner byer med vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas og fjernkøling og opfører vindmøller.
9 18 4

Haldor Topsøe A/S

Industry: Climate & Energy, head office: Kgs. Lyngby
Haldor Topsoe is a world leader in catalysis and surface science.
7 12 2

KL - Kommunernes Landsforening

Industry: Goverment, head office: København S
KL er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til, at kommunerne politisk og administrativt løser sine opgaver.
2

Kammeradvokaten

Industry: Law & Accounting, head office: København V
Vi er et privat advokatfirma og skræddersyer løsninger til vores kunder inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer fra start til slut.
3 12

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Industry: Goverment, head office: Valby
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en uafhængig konkurrencemyndighed. Vi arbejder for velfungerende markeder.
5 13 2

Mellemfolkeligt Samvirke

Industry: Goverment, head office: København N
Mellemfolkeligt Samvirke er en global sammenslutning af mennesker i over 40 lande, som styrker menneskerettigheder for at udrydde fattigdom.
6

Moment

Industry: Recruitment Agencies, head office: København V
Moment er et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer. Vi fokuser på rekruttering på leder- og specialist-niveau samt consulting.
9

Move On Communications A/S

Industry: Consultancy, head office: København V
Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med trykte og elektroniske medier - med fokus på vejledning i forbindelse med uddannelse og arbejdsmarked.

NIRAS A/S

Industry: Consultancy, head office: Allerød
NIRAS yder uvildig rådgivning inden for byggeri og industri, miljø, energi, infrastruktur, forsyning, GIS - geodata og automation, analyse og planlægning samt udviklingsbistand. Selv om vi overvejende er en ingeniørbaseret rådgivervirksomhed, har vi mange medarbejdere med en anden akademisk baggrund.
16 6

NNIT A/S

Industry: IT & Telecom, head office: Søborg
IT advisory, development and operations with a strong focus on life sciences, finance, the public sector and large enterprises with equally high demands on quality and security.
34 18

Netcompany A/S

Industry: IT & Telecom, head office: København K
Netcompany leverer forretningskritiske it-løsninger og rådgivning, der hjælper vores kunder med at opnå markante forretningsfordele i en digitaliseret verden. Samtidig hjælper vi vores kunder med at forvalte og drifte it-løsninger både hjemme og i skyen.
29 19 1

Oticon A/S

Industry: Electronics & Machine, head office: Smørum
People First is our commitment to empower people through insight and innovation. We develop, produce and market advanced hearing solutions.
12 14 1

Region Midtjylland

Industry: Social & Health Services, head office: Viborg
Region Midtjylland har en lang række opgaver inden for sundhed herunder driften af regionens somatiske og psykiatriske hospitaler. Regionen har en række tilbud inden for socialpsykiatrien og det sociale område. Desuden har regionen opgaver inden for regional udvikling.
85

Region Syddanmark

Industry: Social & Health Services, head office: Vejle
Region Syddanmarks hovedopgave er at drive det syddanske sygehusvæsen, psykiatriske og sociale institutioner og skabe vækst og gode rammer for vores borgere og erhvervslivet.
87 1

SKAT

Industry: Goverment, head office: København Ø
SKAT har til opgave at sikre, at borgere og virksomheder betaler den korrekte skat inden for de rammer, politikerne sætter.
53 20 1

Sydbank A/S

Industry: Finance, Insurance & Banking, head office: Aabenraa
Sydbank er en fullservice-bank, der dækker stort set alle økonomiske behov for både private og erhvervsvirksomheder. Vi har særlig ekspertise på områder som investering, pension, bolig, finansiering, betalingsformidling, elektroniske værktøjer.
10

Teknologisk Institut

Industry: Consultancy, head office: Taastrup
Teknologisk Institut er en helt central drivkraft for innovationen og teknologianvendelsen i Danmark. Vi har teknologisk ekspertise, den nyeste viden og ’state of the art’ udstyr, der styrker danske virksomheder og sikrer en høj innovationsevne.
14 19

VELUX Group

Industry: Construction, head office: Hørsholm
VELUX Group creates better living environments for people around the world - using daylight and fresh air. Our products help create bright, healthy, energy-efficient places in which to live, work, learn and play.
2 5

ÅF A/S

Industry: Consultancy, head office: Herlev
ÅF is an engineering and consulting company for the energy, industrial and infrastructure markets. ÅF’s four divisions, Industry, Infrastructure, International and Technology, offer engineering and consulting services across three main sectors: energy, industry and infrastructure.
9

Is your company missing?


Bliv en del af Jobbank-netværket!
Vi har siden 1994 beskæftiget os med kommunikation inden for Employer Branding og rekruttering. Vi driver jobbanker, udgiver KarriereVejviser.dk og afholder IT Match Making på IT-Universitet i København.
Mere end en halv million mennesker har brugt vores medier, der henvender sig til både erfarne, nyuddannede og studerende. Vi kommunikerer ugentligt med 100.000 højtuddannede via vores digitale medier, og vi leverer målrettede løsninger, der skaber matchet mellem jer og jeres kommende talent.