SKAT

Vi sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund
Skatteforvaltningen varetager en vigtig samfundsopgave. Vi opkræver hvert år de ca. 950 mia. kr. i skatter og afgifter, som er fundamentet for finansieringen af det danske samfund.

Vi har fokus på at løse vores opgave sikkert og effektivt, og på at alle betaler det, de skal - hverken mere eller mindre. Samtidig skal vi gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med os.

Du får derfor mulighed for at tage ansvar for en vigtig opgave og gøre en forskel.

Vi har brug for ansatte med mange forskellige faglige kompetencer, og bredden i opgaverne giver også den enkelte mulighed for at få faglige udfordringer og udvikle sig. Vi har et stærkt fokus på god ledelse på alle niveauer, bl.a. for at sikre, at der er balance mellem arbejdsliv og fritid og respekt for det hele menneske.

I dag består skatteforvaltningen af SKAT, der har ca. 6.300 ansatte i hele Danmark, men som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser, som får ansvar for hver sin kerneopgave.

På hjemmesiden www.fra1til7.dk kan du læse mere om planerne for den nye organisering af skatteforvaltningen og om de enkelte styrelsers geografiske placering i landet.

Vi mener, at nyuddannede er en guldgrube
Vi søger løbende nye kolleger, som vil være med til at skabe fremtidens skatteforvaltning. På vores karrieresite kan du se de ledige job, komme tættere på vores arbejdsplads, møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på dine muligheder i skatteforvaltning.

Susanne om sin vej ind i skatteforvaltningen:

Susanne om sin vej ind i SKAT
”Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i industrielt design. I 2013 arbejdede jeg som konsulent i Region Hovedstaden. Jeg faldt over en jobannonce fra SKAT, som søgte en servicedesigner. Netop servicedesign var et af de fag på min uddannelse, jeg brændte mest for, og jeg skrev også speciale inden for området. Så jeg måtte bare søge den stilling. Jeg var heldig at få jobbet, da både kemi og kompetencer passede perfekt. Dermed blev jeg den første servicedesigner i SKAT.”


Mange faglige muligheder
Vi kan tilbyde mange forskellige muligheder i skatteforvaltningen og har brug for en bred vifte af kompetencer.

kompetencer i SKAT

Find ud af mere på: www.skat.dk/jobSKAT at a glance

Powered by KarriereVejviser.dk


SKAT
SKAT
SKAT har til opgave at sikre, at borgere og virksomheder betaler den korrekte skat inden for de rammer, politikerne sætter.

Geography
Østbanegade 123
2100 København Ø
Hele Danmark. Hovedkontor i København.
Industry

Goverment

Logo: SKAT
Statistics

What types of job and work areas are we usually offering?

Latest tweets
Henter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...
Instagram

Find photos and more on our official Instagram page.

Career pages

Get more career tips on our career pages:
https://www.linkedIn.com/company/skat

Career pages

Get more career tips on our career pages:
https://www.skat.dk/job

Web pages

Get more info about our company at our own pages:

www.skat.dk/job

SKAT at Google

Are there other information about us, that you should know? See what Google Search tells you.