Profil #41805

Jeg er struktureret i min måde at arbejde på, og jeg lægger vægt på udfordringer og indflydelse i dagligdagen. Jeg har erfaring med at skulle samarbejde som et team i dagligdagen og arbejde mod fælles mål.
Jeg har en naturlig interesse i bæredygtighed, miljø og energibesparende løsninger. Jeg har flair for tal og er en glad og udadvendt

Godt humør Smilende Udadvendt Social Struktureret  

Opdateret 24. august 2017
Min uddannelse
2010 - 2012

Energiteknolog

Københavns Erhvervsakademi, Frederiksberg

Man får en bred viden indenfor el, vand, varme og ventilation. Hovedfokusset i uddannelsen til Energiteknolog er energi.
Uddannelsesområde: Klima, Miljø & Energi
Periode: august 2010 - juni 2012
2006 - 2010

Elinstallatør/Strækstrøm

Teknisk Skole Frederiksberg

Uddannet elektrikker
Uddannelsesområde: Anlæg, Byggeri & Konstruktion
Periode: august 2006 - august 2010
Min erhvervserfaring
2016 - nu

Energiteknolog / Remote Support Analyst

Hos Schneider Electric hjælper jeg kunder med deres CTS anlæg, og gennemgår kunders anlæg i forhold til kontraktlige forhold. Ydermere er jeg koordinator på vores G&P projekter, hvor kunderne primært er kommuner rundt om i landet. Her er jeg kundernes kontaktperson og hjælper dem med at holde deres energiforbrug nede i de forskellige bygninger. Dette gøres ved at analysere bygningernes forbrug og gå i dialog med kunden om at finde den bedste løsning.
Arbejdsområde: Data & analyse
Periode: februar 2016 - nu
2013 - 2016

Energiteknolog og teamleder

Eoptimo

Hos eoptimo arbejdede jeg med beregninger og dokumentation af energibesparelser for vores kunder. Dette i samarbejde med mit team, som jeg var ansvarlig for til daglig. Mit team bestod af 5 personer, som jeg tilrettelagde arbejdsdagen for og sørgede for vi kom i mål med vores opgaver.
Vores hovedopgaver var indenfor udskiftning af hardware i datacentre, som der næsten altid affødte en energibesparelse. Der er også bygningopgaver, bærbare, lyskilder, printere etc. som indgår i teamets opgaver. Udover dokumentationsopgaverne deltog jeg også i diverse kundemøder for at sikre den bedste løsning på opgaverne.
De energibesparelser vi dokumenterede blev brugt til at søge tilskud fra Energistyrelsen, så vores kunder kan få et økonomisk grundlag for at gennemføre energioptimerende tiltag.
Arbejdsområde: Data & analyse
Periode: maj 2013 - februar 2016
Mine kompetencer
Evner
glad smilende social struktureret udadvendt
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Data & analyse Projektledelse Rådgivning & Support Teknik
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Vestsjælland Østsjælland
Lønønske
38.000 DKK / måned
Kontakt mig!