KL - Kommunernes Landsforening

Om KL 
KL er en politisk styret interesse- og serviceorganisation for alle kommuner i Danmark. Bestyrelsens 17 medlemmer, der vælges på KL’s delegeretmøde hvert 4. år, er bredt repræsenteret blandt de politiske partier.

Vi er et center for indsamling, udvikling og spredning af viden om det danske kommunestyre. Vores grundlæggende mål er at bidrage til, at kommunerne politisk og administrativt løser deres opgaver til fællesskabets og borgernes tilfredshed. Vores grundlæggende værdier er troværdighed, vidensdeling og vidensgenerering.

Et job i KL?  
Har du gåpåmod? Trives du med at være din egen leder? Er du god til at prioritere mellem mange opgaver? Har du fokus på resultater, der gør en forskel? Så er et job i KL måske noget for dig.

KL er en arbejdsplads med kompetente medarbejdere og dermed et højt fagligt niveau, interessante arbejdsområder, store faglige udfordringer samt stor indflydelse på såvel arbejdsform som -indhold. Der er samtidig mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige arbejdsområder og funktioner.

Når du søger job i KL, forventer vi, at du: 

  • Har en interesse i og en holdning til det kommunale selvstyre.
  • Kan overbevise os om, at du efter kort tid selvstændigt kan repræsentere KL i forhandlinger m.v.
  • Kan og vil arbejde med undervisning, information og anden formidlingsvirksomhed.
  • I dit studieforløb fx har skrevet opgaver, der har givet dig en faglig tilgang til et område, som KL beskæftiger sig med.
  • Evt. ved siden af studiet har beskæftiget dig med opgaver, som giver dig en faglig tilgang til et job i KL.
  • Kan overbevise os om, at du trives i en kultur med mange arbejdsopgaver, korte tidsfrister og stor arbejdsbelastning.

www.kl.dk
Du kan læse mere om KL på www.kl.dk, og du kan finde vores stillingsopslag på www.kl.dk/job. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.KL - Kommunernes Landsforening - hurtigt overblik

Leveret af KarriereVejviser.dk


KL - Kommunernes Landsforening
KL - Kommunernes Landsforening
KL er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til, at kommunerne politisk og administrativt løser sine opgaver.

Placering
Weidekampsgade 10, Postboks 3370
2300 København S
KL-huset er placeret i København, men servicering af vore medlemmer (kommunerne) forudsætter en del rejseaktiviteter i Danmark. KL har også 10 medarbejdere med arbejdssted fordelt i de fem regioner.
Branche

Stat, Politik & Samfund

Hvis du gerne vil spille en aktiv rolle i samfundets udvikling, er et job i centraladministrationen måske noget for dig.

Logo: KL - Kommunernes Landsforening
Statistik

Hvilke jobtyper og arbejdsområder udbyder vi normalt?

Nyeste tweets
Henter tweets...
Facebook feed
Henter facebook feed...
LinkedIn

Følg vores aktiviteter på LinkedIn.

Webside

Få mere info omkring vores virksomhed på vores egne websider:

www.kl.dk

KL - Kommunernes Landsforening i Google

Er der andre informationer om os, som du burde vide? Se, hvad en Google-søgning siger.